Win de literaire roman Ranke Kuiten


Ranke KuitenMet dank aan uitgeverij Beefcake Publishing hebben we weer een bijzondere winactie voor je. Dit keer maak je kans  op de literaire roman Ranke Kuiten van Anthony Palaia. 

Over het boek
Vertel me eens, Franco, wat is de zin van het leven?’ Ze blaast de rook uit. ‘De punten en komma’s,’ antwoord ik. ‘De punten en komma’s.’ Chésus Francesco is een prille dertiger en een bovengemiddeld intelligente filmfanaat. Toch – of misschien net daarom – kampt hij met alcoholproblemen. Chésus heeft niets om voor te leven, maar aanvaardt dit. Vrienden heeft hij niet en hij woont in een armzalige flat. Op een dag solliciteert hij bij multimediawinkel The Media Executioner. Ondanks de stroeve sollicitatie wordt hij aangenomen en bouwt een onverwacht innige band op met zijn collega’s. Vooral met Billy, de enige vrouw van het team, klikt het. Wanneer Chésus op een dag bovendien Billy’s ranke kuiten opmerkt, moet hij wel aan zichzelf toegeven dat hij meer voor haar voelt dan vriendschap. Dit zet hem aan om haar te betrekken bij een ambitieus en gevaarlijk plan dat hun leven voorgoed zal veranderen.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks een mooi boek rijker.

De vraag: Anthony Palaia is geen onbekende in het schrijver vak, wat was de titel van zijn debuut? Hulp nodig bij het antwoord? Klik hier.

Vul je antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee.  

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen via de uitgeverij Beefcake Publishing of via  Bol.com. Meedoen is mogelijk tot 15-06-2021 daarna maken we de  2 winnaars bekend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.