Win de roman een gegeven nijlpaard


Een gegeven nijlpaardDankzij  Uitgeverij Signatuur hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je kans op de roman Een gegeven nijlpaard.

Over het boek:
Magnifieke en sprankelende familieroman over de jacht op de grote liefde, verlies en tweede kansen. 

Als Esthers grootvader Hannibal in 1921 een huis op het Deense eiland Amager koopt, ziet hij een leven vol opera, kunst en grootse liefde voor zich. Maar zijn kersverse Russische vrouw Varinka, die ooit als circusartieste háár eerste geliefde in de muil van een nijlpaard zag verdwijnen, is niet zo romantisch ingesteld als hij gehoopt had. Hannibals zucht naar een artistiek en intellectueel leven springt pas weer over op zijn kleinkinderen: Filippa, die de eerste vrouwelijke kosmonaut wil worden, en de tweeling Esther en Olga die beiden voor de titel ‘artiest van de familie’ strijden. Zal het hun lukken?

Een gegeven nijlpaard is een onvergetelijke familieroman over de jacht op de grote liefde, verlies en tweede kansen.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks een mooi boek rijker.

De vraag: Met welke twee bekende auteurs wordt de schrijfstijl van Annette Bjergfeldt vergeleken? Hulp nodig voor het antwoord klik hier.

Vul je antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee. 

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen via Uitgeverij Signatuur of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 18-07-2021 daarna maken we de  winnaars bekend. @AWBrunaUitgevers; @annette.bjergfeldt; #awbruna; #uitgeverijsignatuur; #eengegevennijlpaard 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.