Win de thriller Allemaal hoeren


Allemaal hoerenDankzij Uitgeverij LetterRijn hebben we weer een fijne prijsvraag voor je. Je maakt ditmaal kans op de thriller Allemaal hoeren van Franziska Weissenbacher. (We geven 1x een paperback weg en 1x een e-book)

Over het boek
Een ontspannen dag in de tuin komt tot een abrupt einde, wanneer rechercheurs Hans Dijkma en Laura Mandemaker naar een plaats delict worden geroepen. Een jonge vrouw is vermoord in een nabijgelegen natuurgebied. Al snel volgen er meer moorden. Wie is deze seriemoordenaar die een merkteken achterlaat op de doden? Wat hebben de slachtoffers met elkaar gemeen? De rechercheurs storten zich op het onderzoek, dat wordt bemoeilijkt als er informatie wordt gelekt en er sprake blijkt te zijn van belangenverstrengeling. De spanning loopt op, zowel in de privésfeer als op het politiebureau. Slaagt het team erin de dader te stoppen? Zout op de friet? Het is een vraag die Franziska Weissenbacher al honderden keren heeft gesteld. Ze is allround medewerkster in een frietzaak/automatiek. In haar vrije tijd schrijft ze misdaadverhalen. Ze is getrouwd, moeder van twee dochters en vier zonen en oma van een groeiend aantal kleinkinderen.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? (Je mag kiezen tussen een e-book of paperback).  Geef dan antwoord op onderstaande vraag:
Franziska Weissenbacher schreef al eerder een spannende thriller, wat is daar de titel van?

Vul  je antwoord samen met je gegevens* in op onderstaand formulier. 

*Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen  via Uitgeverij LetterRijn of via Bol.com. Of beluister het boek via Storytel. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 24-o7-2022 daarna maken we de 2 winnaars bekend. 

Storytel logo2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.