Win de thriller De Paarse Engel


De Paarse EngelDankzij uitgeverij LetterRijn hebben we weer een fijne prijsvraag voor je. Je maakt kans op de spannende thriller De Paarse Engel van Era Richmen.

Over het boek
Na zijn laatste missie neemt geheim agent Jim Matteos een aantal maanden vrij om zaken uit zijn verleden te verwerken en na te denken over zijn toekomst. Aan zijn verlof komt abrupt een einde wanneer Jorge Herreira, een berucht drugscrimineel, op spectaculaire wijze uit de zwaarbewaakte San Quentin staatgevangenis in San Francisco ontsnapt. Herreira dreigt met een actie waarbij Amerika zich moet voorbereiden op talloze slachtoffers. Met een controversieel plan slaagt Jim erin door te dringen tot Herreira’s organisatie. Hij ontmoet de vrouwelijke rechterhand van de drugscrimineel en probeert via haar achter het snode plan van Herreira te komen. Tot Jims grote ontzetting brengen zijn ontdekkingen hem niet alleen dichter bij de drugscrimineel, maar ook bij een verschrikkelijke gebeurtenis uit zijn eigen verleden.

Eric Bakker, schrijvend onder het pseudoniem Era Richmen, is geboren in Amsterdam. Na het gymnasium te hebben afgerond, is hij een loopbaan in de vastgoedsector gestart waar hij verschillende management- en directieposities bij gerenommeerde (internationale) organisaties heeft bekleed. In deze sector is hij, inmiddels met zijn eigen onderneming, nog steeds actief. Eric heeft, naast een studie aan Universiteit Nyenrode, ook zijn MBA afgerond.

Naast publicaties van een aantal korte verhalen is De Paarse Engel de vierde thriller van Era Richmen. De Paarse Engel kent zowel dezelfde hoofdpersoon als een aantal andere personages die ook figureerden in Era Richmens vorige thriller, De Saraceense Samenzwering. Deze thriller uit 2019 werd o.a. door ThrillZone genomineerd voor zowel de Jury- als Publieksprijs “Beste Nederlandse thriller 2019”. Ook mocht De Saraceense Samenzwering zich verheugen in een nominatie voor de Hebban Thriller Prijs 2020.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Geef dan antwoord op onderstaande vraag:
Eric Richmen schreef eerder De Saraceense Samenzwering. Door welk land voelen Israël en de Verenigde Staten voelen zich ernstig bedreigd in dit verhaal.  Hulp nodig voor het juiste antwoord? klik hier.

Vul  je antwoord samen met je gegevens* in op onderstaand formulier. De winnaar mag kiezen tussen een e-book of een paperback.

*Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen  via uitgeverij LetterRijn of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 24-o5-2022 daarna maken we de  winnaar bekend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.