Winnaars Een goede daad & Dodelijk spel


Dankzij A.w. Bruna hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je maar liefst kans op twee spannende thrillers. Onder de deelnemers van deze prijsvraag mogen we 3 x deel 1 en 2 uit de serie Aloysius Archer verloten. Doe je mee? 

Over de boeken
Een goede daadAloysius Archer 1 – Een goede daad
Aloysius Archer, een oorlogsveteraan en ex-gevangene, probeert zijn leven na enkele turbulente jaren weer op te pakken. Maar wat begint als een simpel klusje, loopt uit op een moordmysterie…

Wanneer oorlogsveteraan Aloysius Archer in 1949 voorwaardelijk vrijkomt uit de gevangenis, waar hij zat voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd, vestigt hij zich in het stadje Poca City. Archer heeft een lijst meegekregen met wat hij verplicht is te doen na zijn vrijlating en wat hem allemaal verboden is. Hij moet een baan zoeken en zich regelmatig melden bij zijn reclasseringsambtenaar. Maar een bar bezoeken, laat staan alcohol nuttigen, is hem verboden. Contact met ‘losbandige’ vrouwen is al helemaal uit den boze.

Archers zoektocht naar werk brengt hem de eerste de beste avond al naar een bar waar hij aan de praat raakt met Hank Pittleman, een van de machtigste zakenmannen in het stadje. Pittleman biedt hem een baan aan, maar wat in eerste instantie een simpel klusje lijkt – het innen van een schuld – blijkt algauw een stuk complexer te liggen. Wanneer er een moord wordt gepleegd en Archer de belangrijkste verdachte is, beseft hij dat hij wel eens snel weer in de gevangenis zou kunnen belanden. Tenzij hij zelf de moordenaar weet te vinden…

Dodelijk spelAloysius Archer 2 – Dodelijk spel
Een corrupte politicus, een femme fatale en een private eye die voor niets en niemand terugdeinst.

Onderweg naar Californië maakt Aloysius Archer een tussenstop in Reno. Nog geen 24 uur later is hij de trotse eigenaar van een peperdure, zeer zeldzame Franse sportauto, heeft hij een reisgenoot gevonden in de mysterieuze danseres Liberty Callahan en moet hij zich enkele zwaar bewapende criminelen van het lijf houden. Geluk bij een ongeluk: Liberty blijkt niet alleen zeer verleidelijk te zijn, maar ook uitstekend met een pistool overweg te kunnen. Het zijn twee eigenschappen die hun niet veel later uitstekend van pas komen, wanneer privé-detective Archer in een politiek wespennest belandt waarin een schatrijke familie, een nachtclub en een mysterieuze militaire installatie de hoofdrollen spelen.

Benieuwd en wil je beide boeken graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks twee spannende boeken rijker.

De vraag: David Baldacci heeft al veel succesvolle thrillers op zijn naam staan. Heb je al boeken van hem gelezen, wat is dan (tot nu toe) je favoriet? Heb je nog niet eerder een boek van hem gelezen, naar welk boek van deze auteur naast deze twee titels gaat dan je voorkeur uit? Klik hier voor het overzicht.

De winnaars zijn:
Sander de Boer uit Leeuwarden
Ine van Erp uit Hooge Zwaluwe
Saskia Jacobs Labree uit Lent

Gefeliciteerd! De boeken komt z.s.m. jullie kant op.

Vul je antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee. 

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen via Uitgeverij A.W. Bruna of via Bol.com. Meedoen is niet meer mogelijk.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.