Win het Young adult boek Kat(rina)


Dankzij Uitgeverij Storyland hebben we weer een leuke winactie voor je. Dit keer maak je kans op het young adult boek Kat(rina). Een boek dat ook een aanrader is wanneer je wat ouder bent. We geven er in totaal vier weg.  

Katrina is zeventien jaar en staat te trappelen om het huis uit te gaan. Vroeger had ze een idyllische jeugd, maar alles was opeens veranderd en Katrina wist nog steeds niet waarom. Opeens werd ze opgesloten in haar kamer, zag ze haar moeder nog maar nauwelijks en mocht ze niets meer doen; alleen naar school en op haar kamer zitten. Thuis is ze Katrina, de brave dochter die doet wat er gevraagd wordt en niet meer of minder. Op school is ze Kat, een levendige jonge vrouw vol dromen. Zodra ze achttien is, loopt ze weg van huis naar haar oma. Maar daarmee zijn haar spoken niet opgelost en samen met haar oma, haar beste vriendin Layla en haar vriend Igor ontdekt ze wie haar moeder echt is en wat er met haar afwezige vader gebeurd is.

Benieuwd naar dit boek en wil je het boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vragenen wie weet ben jij straks een mooi boek rijker.

De vragen:
1.Auteur Marjolein Claeys studeerde aan  het Sint-Geertruidinstituut, welke studie volgde ze daar? klik hier voor het antwoord
2.  Welk boek van Uitgeverij Storyland zou je nog meer willen lezen? Klik hier voor een overzicht van het assortiment.

Vul je antwoorden en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee.

Wil je zolang niet wachten? Je kunt het boek natuurlijk ook direct reserveren via Uitgeverij Storyland of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 27 december 2020 daarna maken we de winnaars bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.