Win maanagenda of maankalender


Dankzij Uitgeverij Hajefa hebben we weer een leuke winactie voor je. Het jaar 2020 loopt langzaam ten einde, de hoogste tijd voor een nieuwe agenda en kalender.

Agenda 2021
In deze maanagenda staat hoe je in 2021 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is.
Dit jaar staan er twee artikelen in de maanagenda van twee verschillende auteurs over maangodinnen.

Leven in harmonie met de maan
In deze maankalender lees je hoe je in 2021 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Volg dagelijks de cyclus van de maan en lees welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Wanneer het bijvoorbeeld een goed moment is om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen en hun invloed op het dagelijkse leven, lees je ook over relevante achtergrondinformatie over de maan en de astrologie. Zo lees je bijvoorbeeld wat het betekent wanneer dit jaar de maan in Tweelingen staat of wanneer er een maansverduistering is. Wat gunstig is om te doen bij nieuwe maan, wassende of afnemende maan, of de verschillende maanfasen, zoals het eerste kwartier, en nog veel meer interessante wetenswaardigheden waar je praktisch mee aan de slag kunt.
In deze Maankalender 2021 lees je van alles over de maan in combinatie met voeding, relaties, tuinieren en gezondheid. Met duidelijke symbolen, tips en adviezen om in 2021 in harmonie met de maan te leven.

Wil je kans maken op zo’n praktische agenda of ga je liever voor de fraaie kalender? Beantwoordt dan de volgende vraag: Wat is het thema van De maanagenda van 2021? Klik hier voor het antwoord.

Vul je antwoord je gegevens en je keuze (agenda of kalender) in op onderstaand formulier en je loot mee.

Kan je zolang niet wachten? Je kunt zowel de agenda als de kalender natuurlijk ook direct reserveren via Uitgeverij Hajefa of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor beide ook bij de lokale boekhandelaar terecht.  15 november 2020 is de einddatum van deze prijsvraag, daarna maken we de 10 winnaars bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.