Winnaars Joris is zijn navel kwijt


Joris is zijn navel kwijtDankzij Levendig Uitgever hebben we weer een fijne jeugdprijsvraag voor je. Dit keer maak je kans op het prentenboek Joris is zijn navel kwijt.

Over het boek
Joris is zijn navel kwijt is een liefdevol prentenboek over zwangerschap, seksuele diversiteit, geboorte, bloot en vriendschap. Mooie aanleiding zijn om met kinderen te praten over relationele en seksuele ontwikkeling.

Als Joris in de speeltuin ondersteboven aan het klimrek hangt en zijn T-shirt naar beneden zakt, ziet zijn vriendinnetje Aissa dat Joris geen navel heeft. Joris is zijn navel kwijt! Samen gaan ze op zoek naar de navel van Joris. En komen ze tijdens het zoeken te weten waarom we een navel hebben. Misschien hebben we een navel niet nodig, maar het is wel raar als we er geen hebben, toch? Met illustraties van Géwout Esselink.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks een mooi boek rijker.

De vraag: Waarom wil jij dit boek graag winnen?

Vul je antwoord en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee. 

Winnaars:
Noortje van Gompel, Amstelveen
Mathilde de Graaf , Schagen 

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen via Levendig Uitgever of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 12-06-2021 daarna maken we de  winnaars bekend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.