Win thrillerdebuut Mayday


MaydayDankzij Uitgeverij Volt hebben we een fantastische prijsvraag voor je. Je maakt ditmaal kans op de Scandinavische thriller Mayday van Grethe Bøe.

Over het boek
Op het moment dat de betrekkingen tussen Rusland en het Westen zich op een dieptepunt bevinden, worden navo-piloten Ylva Nordahl en John Evans opgejaagd door een Russische piloot. De straaljagers raken verstrikt in een gevaarlijk kat-en-muisspel en als de F-16 van Ylja en John in botsing komt met de Russische jager, raakt deze onbestuurbaar en crashen ze op Russisch grondgebied. Een explosieve politieke crisis volgt, waarbij beide partijen elkaar beschuldigen van een oorlogsdaad.

Terwijl de machtsblokken zich opmaken voor de strijd en via de media allerlei fake news wordt verspreid, staan Ylva en John voor een schijnbaar onmogelijke missie. Ternauwernood aan de dood ontsnapt moeten ze te voet over de ijzige toendra terug zien te komen naar Noorwegen. Zijn ze op tijd terug om te kunnen vertellen wat er écht is gebeurd om zo een oorlog te voorkomen? En zijn Ylva en John zelf eigenlijk wel wie ze zeggen te zijn?

Grethe Bøe schreef en regisseerde meerdere internationaal bekroonde films en tv-series en stond met dit thrillerdebuut in 2021 meerdere weken onafgebroken op #1 in de bestsellerlijst in Noorwegen. Een bijzonder sterk geschreven boek met actuele raakvlakken.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Geef dan antwoord op onderstaande vraag:
Wat is de originele Noorse titel van de thriller Mayday?
Vul  je antwoord samen met je gegevens* in op onderstaand formulier. 

De 2 winnaars zijn:
Manuel Konijnendijk, Epe
Antonia van Eegelen, Zutphen

*Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen  via Uitgeverij Volt of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 24-o5-2022 daarna maken we de 2  winnaars bekend. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.