Win het boek Vals zingend schaap


Dankzij Uitgeverij Palmslag hebben we weer een leuke prijsvraag voor je. Dit keer maak je kans op de roman Vals zingend schaap.

Over het boek
Josefien Lukken heeft de wens om een normaal leven te leiden, maar is niet op haar plaats in deze wereld. Josefien zoekt vakanties op internet en is vervolgens blij dat ze niet hoeft te gaan, omdat ze zich dan maar ontheemd zou voelen. Haar hele sociale leven speelt zich af in cafetaria ’t Hoekje, waar de geur van frituurvet in de tafelkleedjes zit.

Als ze weer eens wordt ontslagen, is Josefien vastberaden om haar oude chef Rob te laten zien dat ze het wél kan, functioneren in een werkomgeving. Ze wil een baan behouden. Samen met Hans, Hulpverlener Dagelijkse Dingen, probeert ze terug te keren op de arbeidsmarkt. Josefien gaat werken op een zorgboerderij en blijkt autistisch te zijn. Met het A4’tje Autisten leren communiceren in de hand, treedt ze de buitenwereld dapper tegemoet. Dit is haar laatste kans op een leven zoals dat van andere mensen en dé mogelijkheid om Rob te bewijzen dat ze nu echt heeft doorgepakt. Maar dan lijkt de komst van twee Essex-varkentjes op de boerderij haar plannen echter omver te gooien.

Benieuwd en wil je dit boek graag winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij straks een mooi boek rijker.

De vraag:
Auteur Silvia Toebak is geen onbekende in het schrijvers vak, er kwamen al eerder twee boeken van haar op de markt. Weet jij de titels? klik hier voor het antwoord.

Vul je antwoorden en je gegevens in op onderstaand formulier en je loot mee. 

Je kunt het boek natuurlijk ook direct bestellen via Uitgeverij Palmslag of via Bol.com. Vanzelfsprekend kan je voor dit boek ook bij de lokale boekhandelaar terecht. Meedoen is mogelijk tot 12-04-2021 daarna maken we de   winnaars bekend.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.