Overgave


Door: Sandra Hutchison

Anne RaineyAnne Rainey

Anne groeide op in een kleine stad in Ohio en was het enige meisje in een gezin met drie luidruchtige, oudere broers. Als ze niet met hen aan het voetballen was kon je haar vinden tussen de boeken van haar moeder, waar ze graag in mysterieuze werelden verdwaalde, werelden gecreëerd door auteurs als Martha Grimes en Andrew M. Greeley. Voor ze zich volledig op het schrijven ging richten had ze verschillende aparte baantjes waaronder; gastvrouw in een restaurant,en nagelstyliste. Anne leeft nu samen met haar echtgenoot, twee tienerdochters, twee honden en drie katten. Zodra ze mar even tijd heeft is ze achter haar pc te vinden om spannende erotische verhalen te schrijven. (bron: annerainy.com)

Overgave Overgave

Wanneer Catherine Michaels na een beladen zoektocht haar verloren gewaande zus Gracie vindt, is ze dolgelukkig haar levend en wel aan te treffen. En er is zelfs een onverwachte bonus: Gracies sexy en single vriend, Dean. Dean is de vleesgeworden fantasie van iedere vrouw: ruig, knap, intens. En, zoals Catherine al snel ontdekt, een gepassioneerde en avontuurlijke minnaar. Maar zijn lust heeft ook een donkere kant. Zelfs al verlangt Catherine ernaar de controle uit handen te geven, Dean drijft haar nog verder… Hij eist dat ze de ware kunst van overgave leert.

Wanneer Catherine’s ouders onverwachts komen te overlijden is dit voor haar een flinke klap om te verwerken, maar als ze er achter komt dat ze geadopteerd blijkt te zijn en ze een zus heeft die ze niet kent besluit ze om haar zus te gaan zoeken. Haar zoektocht wordt al snel beloont en ze wordt warm ontvangen door haar nieuwe zus en diens vrienden. De meest opvallende verschijning tussen deze sympathieke vrienden is de woest aantrekkelijke Dean. Er is direct een enorme klik tussen Dean en Catherine, maar Dean wil hier in eerste instantie niets van weten. Hij vertrouwd haar niet en besluit Catherine’s verleden na te trekken.

Catherine vind Dean onweerstaanbaar, naast het feit dat hij erg charmant is heeft hij een Goddelijk lichaam, maar ze is erg onzeker over haar eigen lichaam. Ze vind dat ze wel een paar pondjes kwijt zou mogen raken, maar Dean vind haar rondingen juist onweerstaanbaar aantrekkelijk. In dat opzicht is Overgave dan ook net even anders dan de romans die bol staan van te zelfverzekerde, succesvolle en onrealistische beeldvormingen van mannen en vrouwen. Anne Rainey geeft haar personages wel de nodige diepgang wat Overgave in combinatie met de zeer uitgebreide liefdesscénes maakt tot een opvallende, heerlijke, erotische roman waar je even helemaal in kunt verdwijnen.

Auteur: Anne Rainey2dehands
Uitgever: Amber
ISBN 9789400503175
Aantal pagina’s: 240
Uitvoering: paperback
Prijs:€7,95
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 11-07-2013
Bestellen? Klik hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.