L. Marie AdelineL. Marie Adeline is het pseudoniem van de Canadese televisieproducer Lisa Gabriele. Ze heeft eerder onder haar eigen naam twee succesvolle romans gepubliceerd: The Almost Archer Sisters en Tempting Faith Dinapoli.

In S.E.C.R.E.T. het eerste boek van de intelligente eroticaserie beheersen vrouwen de fantasieën en de mannen kunnen niets anders doen dan deze vervullen. (bron: Orlando uitgevers)

S.E.C.R.E.T. is deel één van een intelligente eroticaserie van L. Marie Adeline, combineert de humor van Bridget Jones met de zoektocht van Eten, bidden, beminnen en de erotiek van 50 tinten grijs.

In S.E.C.R.E.T. zijn… GEEN OORDELEN. GEEN GRENZEN. GEEN SCHAAMTE.S.E.C.R.E.T.

Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het café heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed.

De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun wildste, intiemste seksuele fantasieën tot werkelijkheid te maken.

Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden.

Zowel erotisch als bevrijdend, is S.E.C.R.E.T. een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt.

Cassie is op haar 35e jaar al weduwe. Ze was getrouwd met een alcoholist en het huwelijk met hem heeft haar zelfvertrouwen geen goed gedaan. Ze werkt als serveerster in een café, verwaarloosd haar uiterlijk en het is al heel wat jaartjes geleden dat ze sex had. Ze heeft er geen idee van hoe aantrekkelijk ze eigenlijk is. Wanneer ze mee uit wordt gevraagd wijst ze de man, waar ze weldegelijk iets voor voelt, af omdat ze denkt dat hij toch snel op haar af zal knappen. Ze is er van onvertuigd dat ze vreselijk saai is. Wanneer ze in het café een notitieboekje met daarin erotische teksten vind is dit de eerste stap naar een heel nieuw leven. Cassie herontdekt haar ware zelf en haar zelfvertrouwen komt dankzij de dames van S.E.C.R.E.T. (een geheime club voor vrouwen) beetje bij beetje weer terug.

S.E.C.R.E.T. Is een heel slim geschreven erotisch verhaal. Een roman dat heerlijk wegleest met fantastische scènes, overladen met zeer aantrekkelijke mannen en fascinerende personages. Vooral het personage Cassie is boeiend van begin tot eind. Je gunt haar als lezer gewoon een spannend leven. Zijn er erotische romans op de markt die het moeten hebben van de enkele erotische momenten in het boek? Dan is S.E.C.R.E.T. daar in elk geval niet één van! Ook zonder de hartstochtelijke erotiek zou dit boek zeker een aanrader zijn, maar dat neemt niet weg dat toch vooral de sexueel geladen spanning er toe bijdraagt dat dit verhaal jou aandacht als lezer vast zal houden. Gelukkig komt er al snel een deel 2.

Zoek je een vrouwvriendelijk, sensueel boek? Zoek dan niet verder. Je hebt hem gevonden!

Auteur: L. Marie Adeline
Uitgever: Orlando uitgevers
ISBN: 9789022960271
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 256
Prijs: €15,-   Nu slechts €10,-
Recensie: Sandra Hutchison
Datum recensie: 02-08-2013
Bestellen? Klik hier

Eén reactie Volgende »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.