Alles naar wens


Alles naar wensRecensie Alles naar wens door Sheila Vermeulen:
Om er echt voor een ander te kunnen zijn, moet je anderen toestaan om er ook voor jou te zijn.

Bloednerveus stapt Barbara in Giethoorn het huis van haar vader binnen. Ze heeft hem al tien jaar niet in levenden lijve gezien. Maar hij heeft haar nodig om op zijn tweeling te passen. En Barbara helpt nu eenmaal graag. Dat moet ook wel als je samen met je moeder een Gasthof runt.

Als ze ontdekt dat de beroemde en sexy muzikant Alec Frank een rustige plek nodig heeft om te schrijven, biedt ze aan om het afgelegen huisje van haar grootouders voor hem op te knappen. Wanneer Alec haar daarbij komt helpen, komen oude gevoelens opnieuw naar boven.

“Als dat tot me doordringt, kan ik de zwarte kolkende massa in mijn binnenste niet meer tegenhouden. De scheur in mijn hart barst open en onthult het ravijn dat daaronder zit.”-Myra Slot

Barbara is vastbesloten om niet voor Alec te vallen. Zoveel onrust kan ze echt niet gebruiken, zeker niet nadat ze, tijdens de werkzaamheden, is gestuit op een groot familiegeheim.

Alles naar wens van Myra Slot is het, ook los te lezen, romantische en gevoelige vervolg op Alles volgens plan.

Al tijdens het lezen van Alles volgens plan had ik een stille hoop dat het verhaal van Barbara en Alec nog verteld zou worden. Tot mijn grote vreugde kon ik Alles naar wens begin juli op mijn e-reader zetten en bleek ook dit boek weer ontzettend leuk te zijn.

Wie Alles volgens plan gelezen heeft, zal naast Alec en Barbara nog een aantal van de andere personages, die zijdelings voorbij komen, herkennen. Maar Alles naar wens is grotendeels gevuld met leuke en interessante nieuwe personages die zich rondom de twee hoofdpersonen begeven.

De jonge tweeling waar Barbara op gaat passen, voorziet het verhaal van humor en luchtigheid, terwijl het geheim dat Barbara ontdekt voor spanning en ontroering zorgt. Alec en Barbara nemen de romantiek voor hun rekening, maar ze worstelen ook met de kloof tussen wie ze op dat moment zijn en wie ze eigenlijk zouden willen zijn. Dit alles is door Myra Slot prachtig en herkenbaar op papier gezet.

Alles naar wens van Myra Slot is een heerlijk en meeslepend verhaal over twee mensen die niet alleen elkaar, maar ook zichzelf beter moeten leren kennen. Dit mooie boek, waarvan de titel opnieuw uitstekend past bij de vrouwelijke hoofdpersoon, krijgt 4.5 sterren van mij.
dvp logo

★★★★
Alles naar wensTitel: Alles naar wens | Auteur: Myra Slot | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: Feelgoodromans | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 312 pagina’s | ISBN13: 9789403631981 | Verkrijgbaar sinds: juni 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 13-07-2021 | Prijs: €16,95 en e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.