De vierde verovering (4)


Recensie Cash 4 – De vierde verovering door Sheila Vermeulen:
Kunnen Jessica en Chris de onenightstands vaarwel zeggen?

Jessica is druk met het toptraject bij de bank. Voor de toelating heeft ze al veel werk te verzetten, maar als ze echt mag starten dan zal dat alleen maar meer worden. Chris wil ondertussen zijn droom verwezenlijken en de Nachtclub openen, maar daarvoor moet hij wel toegang tot zijn geld krijgen.

Uiteraard probeert Jessica hem, ondanks haar drukke agenda, zoveel mogelijk te helpen, maar het meeste zal Chris zelf moeten doen. Hun relatie lijkt steeds exclusiever te worden. Als ze willen dat dat meer wordt, zullen ze bereid moeten zijn om ook daar tijd voor vrij te maken. Ze zijn tenslotte geen van beiden echt gewend aan een vaste partner.

“Het is ontegenzeggelijk waar. Ik ben dolblij dat Chris bestaat. Ook al heb ik soms nog steeds geen idee wie hij eigenlijk is. Vandaag hoop ik hem weer wat beter te leren kennen. Daarom komt het niet zo handig uit dat hij meteen zijn hand op mijn been legt tijdens het rijden.”-Rhodé Franken

Zijn Jessica en Chris klaar voor een vaste relatie en kunnen ze dit combineren met de dromen die ze allebei hebben?

De vierde verovering  is het vierde en laatste deel van de Cash serie over de ambitieuze en vrijgevochten Jessica.

Jessica lijkt in dit vierde deel, door Chris, een omslag te maken in de manier waarop ze tegen relaties aankijkt. Doordat Rhodé Franken dat door de vorige delen heen al een beetje in de week heeft gelegd bij haar lezers, komt dit niet al te vreemd of onverwachts over.

In de eerdere delen leerde je vooral Jessica wat beter kennen. Chris bleef daarentegen toch een beetje een mysterie. In deel drie werd er al wel wat onthuld, maar pas in dit deel kom je er iets meer achter wat er in hem omgaat. In dit genre hoeven de personages misschien niet heel breed uitgewerkt te worden, maar ik vind het wel fijn als ik ze een beetje leer kennen. De auteur heeft daar met Chris langzaam naartoe gewerkt.

In dit laatste deel komen de gebeurtenissen razendsnel voorbij. Voor de erotische scènes wordt wel wat ruimer de tijd genomen, Jessica heeft op seksueel gebied duidelijk haar match gevonden, maar al het andere wordt (soms iets te) rap afgehandeld. Het verhaal van Jessica en Chris wordt wel goed afgerond en er is, tegen het einde, zelfs nog een leuke ontwikkeling voor wat van de andere personages.

Met De vierde verovering brengt Rhodé Franken de Cash serie tot een bevredigend einde, waardoor je het boek met een goed gevoel zult kunnen sluiten. Ik geef ook dit vierde deel 3.5 sterren.

★★★
Titel: De vierde verovering | Serie: Cash 4 | Auteur: Rhodé Franken | Uitgeverij: Ambo|Anthos – Loft Books | Categorie: New-Adult | Verkrijgbaar als: e-book | 91 pagina’s | ISBN13: 9789047205425 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 27-01-2021 | Prijs: e-book €2,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.