Het begint met een nacht


Het begint met een nachtRecensie Het begint met een nacht door Sheila Vermeulen:
Wie leert hem weer ademen?

Toen Drake’s vrouw overleed, verloor zijn wereld alle kleur. Zijn lijf leek zich niet meer te kunnen herinneren hoe het nu verder moest. Hij leefde wel, maar alles ging op de automatische piloot. Hij was gebroken, maar hij ging door. Niet alleen voor zichzelf, ook voor zijn familie en vrienden.

Alleen aan Zoe durfde Drake te laten zien wat er echt in hem omging. Hij voelde zich veilig in hun vriendschap, maar sinds kort is er iets veranderd. Ineens maakt zijn hart rare sprongetjes als hij haar ziet en kan hij alleen maar denken aan hoe het moet zijn om haar mooie mond te zoenen. Opeens wil hij enkel nog maar bij haar zijn.

“Ze was van plan geweest om te stoppen met wat er tussen hen gebeurde of in elk geval eerlijk tegen hem te zijn over verwachtingen. Maar lieve hemel. Hij maakte haar zwak. Zo ontzettend zwak.”-Kelly Moran

Zoe heeft echter haar eigen problemen en heeft huizenhoge muren om haar hart heen gebouwd. Zal het Drake lukken om haar, door deze muren heen, te bereiken?

Het begint met een nacht is het derde deel uit de betoverend romantische Redwood Ridge serie van Kelly Moran. Elk deel kan los worden gelezen, maar de boeken zijn net even leuker als je de hele serie leest.

Na Cade en Flynn is het nu de beurt aan Drake, de laatste van de drie O’Grady broers, om zich op het liefdespad te begeven. En van de drie broers is deze bedachtzame, gevoelige en sexy man toch wel mijn favoriet. Waarschijnlijk is dat ook door het verhaal wat hij met zich meedraagt en de vooruitgang die zijn personage door de serie heen heeft geboekt.

Het zijn de romances die de boventoon voeren in deze serie, maar in elk deel is er meer te ontdekken. De personages moeten iets overwinnen, een verleden verwerken of leren om naar de toekomst te durven kijken. Door het innerlijke gevecht dat ze daarbij leveren, leer je meer over de personages en sluit je ze al snel in je hart. Dit is bij het verhaal van Drake en Zoe niet anders.

Kelly Moran mixt romantiek en erotiek met emotionele gebeurtenissen en humor. Ze laat de voorzichtige stappen naar een nieuwe liefde gepaard gaan met goedbedoelde bemoeizucht, warme familiebanden, huisdieren en fijne vrienden. Misschien soms een beetje zoet, maar vooral vreselijk hartverwarmend.

Het begint met een nacht van Kelly Moran heeft mij een avond beroofd van bijna al mijn nachtrust, omdat ik niet wilde stoppen met lezen in het verhaal dat mij zo wist te verwarmen. Dan kun je natuurlijk niets anders doen dan het boek de volle 5 sterren geven.
awbruna

★★★★★
Het begint met een nachtTitel: Het begint met een nacht | Serie: Redwood Ridge – deel 3 | Leesfragment | Auteur: Kelly Moran | A.W. Bruna Uitgevers  | Categorie: Feelgoodromans | Verkrijgbaar als paperback, luisterboek en e-book | 352 pagina’s | ISBN13: 9789400511699 | Verkrijgbaar sinds: juli 2020 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 13-04-2021 | Prijs: €12.99 luisterboek €10.99 en e-book €9.49 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.