In de sterren geschreven


In de sterren geschrevenRecensie In de sterren geschreven door Sheila Vermeulen:
Liefde, uitdagingen en dromen waarmaken.

In de sterren geschreven – Eveline Heijnen
Dit is misschien wel het spannendste dat Daphne ooit heeft gedaan. Maar ze moet het proberen.

Drieëntwintig sterren – Britt Van der Jagt
Yasmine weet dat haar ouders het fijn vinden dat ze is meegegaan naar deze camping. Alleen lijkt zij daar de enige jongere te zijn.

Madame Vérité – Cecile Koops
Een oude voorspelling beloofde Gilles zowel verdriet als voorspoed.

Dans voor je leven – Claudia Vanzegbroeck
Kan Caro haar droom verwezenlijken, ondanks dat ze er op dit moment zelf niet in gelooft?

“Ik voelde elke spier, elke zenuw die strakgespannen stonden en besefte dat er zich gedurende de voorbije maanden heel wat spanning in mijn lichaam had opgestapeld. Ik hield mijn ogen gesloten en danste voor mams.” Claudia Vanzegbroeck

Scherven brengen geluk – Chloe Verbeek
Veronica gelooft niet in voorbestemd, tot ze iets vindt wat haar misschien wel van gedachten kan laten veranderen.

In de sterren geschreven is een feelgood bundel van de e-book only uitgever Books & Butterflies, gevuld met vijf kortverhalen.

Vijf verschillende auteurs hebben voor zeer uiteenlopende onderwerpen gekozen. Hun invulling van dat wat in de sterren geschreven staat, is hier en daar ook best verrassend te noemen. Wat ik erg leuk vind, is dat niet alle auteurs voor de romantische feelgood zijn gegaan. Sommige verhalen gaan bijvoorbeeld over het verwezenlijken van dromen of het aangaan van een uitdaging. Samen met de verhalen van de auteurs die wel voor de romantiek hebben gekozen, zorgen ze zo voor behoorlijk veel afwisseling.

De verhalen hebben echter ook iets gemeen, ze zijn allemaal aantrekkelijk en vlot geschreven, waardoor ze makkelijk lezen en je dus echt even meenemen. Elk verhaal is afgerond, maar allemaal bieden ze je de gelegenheid om na het einde nog even verder te fantaseren. Ze dragen misschien zelfs wel de mogelijkheid in zich om ooit nog eens een langer verhaal te worden.

Door de lengte van de verhalen beland je elke keer lekker snel in het moment waarop een verhaal je dat feelgood gevoel bezorgt. En als je dit vijf keer na elkaar kunt meemaken, dan heb je in relatief weinig tijd toch een hoop fijne momenten mogen ervaren.

In de sterren geschreven is een leuke verhalenbundel met uiteenlopende kortverhalen die het goede gevoel weten op te roepen. Deze e-bundel krijgt 4 sterren van mij.

Books en Butterflies

★★★★
In de sterren geschrevenTitel: In de sterren geschreven | Auteur: diverse auteurs | Uitgeverij: Books & Butterflies | Categorie: Feelgoodromans, verhalenbundels  | Verkrijgbaar als: e-book | 60 pagina’s | ISBN13: 9789464208757 | Verkrijgbaar sinds: september 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 14-11-2021 | Prijs: e-book €4,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.