Liefde & Ananas


Liefde en ananasRecensie Liefde & ananas door Sheila Vermeulen:
Dit alles is niet bepaald wat Anna in gedachten had.

Anna heeft haar leven nog niet echt op de rit. Tenminste, ze heeft zelf het gevoel dat het beter kan. Terwijl haar vrienden al in de volgende fase van hun leven zijn beland, woont Anna nog steeds in haar studentenflat.

Daarnaast heeft ze een baan die haar hart niet sneller laat kloppen en is er ook nog steeds geen man die dat wel doet. Ze heeft wel een paar leuke mannelijke collega’s, maar daar lijkt ook altijd iets mis mee te zijn.

“Mijn hart slaat een paar keer over. Wat zal hij me willen vertellen? Allerlei scenario’s schieten door mijn hoofd. Een engeltje zegt dat het vast niks is, maar op mijn andere schouder zit dat duiveltje weer dat roept: Hij vindt je leuk en wil met je op een date!” – Isabelle Paz Soldan

Anna had haar leven als dertigjarige wel anders voorgesteld. Ligt het aan haar? Of heeft ze gewoon de juiste man en de juiste baan nog niet gevonden?

Liefde & ananas van Isabelle Paz Soldan is het eerste feelgood verhaal uit de Love & fruits serie.

Isabelle Paz Soldan heeft een vrolijk verhaal geschreven vol vergissingen, gênante missers en ingewikkelde verliefdheden. Door alles wat er gebeurt, kreeg ik in het begin een beetje het gevoel dat het misschien te veel was, maar naarmate ik langer in het verhaal verbleef, kreeg ik er echt plezier in.

Anna is een heerlijk personage met een hoop goede bedoelingen. Helaas voor haar gaat er echter bijna altijd wel iets mis. Zo is Anna weleens te veel met zichzelf bezig, is ze soms onnadenkend en is ze vaak onhandig. En klunzige personages vinden nu eenmaal snel een plekje in mijn hart, omdat er over het algemeen ook veel gebeurt rondom deze karakters en ze gewoon makkelijk medeleven oproepen.

De personages rondom Anna zijn een leuke aanvulling in haar verhaal. Haar huisgenoten zijn lief en lekker studentikoos, haar collega’s zie je zo voor je in de een of andere kantoortuin en de mannen waar ze voor valt, vallen niet altijd in de categorie goede keuze. Kortom, in het leven van Anna is altijd wel iets te beleven.

Liefde & ananas is een luchtig en beetje chaotisch feelgood verhaal waar je doorheen vliegt.

Zomer en Keuning logo

★★★★
Liefde en ananasTitel: Liefde & ananas | Serie: Love & fruits – deel 1 | Auteur: Isabelle Paz Soldan | Uitgeverij: Zomer & Keuning | Categorie: Feelgoodromans  | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 240 pagina’s | ISBN13: 9789020541489 | Verkrijgbaar sinds: juni 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 11-09-2021| Prijs: €12,50 en e-book €6,99 | Bestellen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.