Droomuitzicht (3)


Droomuitzicht nieuwRecensie Moose Springs 3 – Droomuitzicht door Sheila Vermeulen:
Zij is misschien wel een grotere uitdaging dan welke berg dan ook.

Wanneer Easton een bijzonder mooie vrouw een lift aanbiedt, heeft hij nog geen idee dat zijn leven een stuk minder voorspelbaar zal worden. De vrouw die hij oppikt, is de Hollywood actrice River Lane, die genoodzaakt is haar carrière een nieuwe impuls te geven.

River is in Moose Springs om er een documentaire over te maken. Maar als de bewoners weigeren mee te werken, moet ze haar plannen herzien en besluit ze om een docu te maken over de beklimming van Mount Veil. Daarvoor heeft ze echter wel de hulp van Easton nodig.

“Er is nog nooit een filmploeg Mount Veil op geweest. Maar het was beslist de moeite waard om hem te zien en te filmen. Er liep een koude rilling over zijn rug, zo een die je alleen maar kreeg als er een roodharige vrouw bij was betrokken.” – Sarah Morgenthaler

Mount Veil laat zich echter niet zomaar bedwingen en Easton moet zijn uiterste best doen om iedereen veilig de berg op en weer af te krijgen. Hij kan alleen niet voorkomen dat hij onderweg zijn hart verliest.

Met Droomuitzicht van Sarah Morgenthaler krijg je de kans om opnieuw af te reizen naar het robuuste Alaska. Deze keer staan Easton en River centraal en ze worden vergezeld door zowel nieuwe personages als door personages uit de eerdere delen. Dit boek kan ook als standalone worden gelezen.

Dit boek is het derde deel uit een reeks over het wel en wee van de bewoners van Moose Springs. Deze kleine gemeenschap houdt niet van verandering en nog minder van toeristen. Die afwijzende houding naar buitenstaanders is, naast de opbloeiende liefde tussen een aantal personages, een tweede rode draad die door de hele serie heen is geweven.

Dat terugkerende element maakt wel dat de houding en de acties van de bewoners ten opzichte van bezoekers inmiddels iets minder verrassend zijn. Droomuitzicht is echter vooral een liefdesverhaal en in de liefde kan een bepaalde vertrouwdheid soms ook best fijn zijn. Je kunt daardoor helemaal opgaan in de personages en de uitdaging die ze aangaan.

Naast het vertrouwde zijn er ook voldoende nieuwe dingen te ontdekken. Waar Droomvakantie heel erg grappig was en Droomman wat meer drama bevatte, is dit deel het meest avontuurlijke deel uit de serie. Sarah Morgenthaler heeft hiermee mijns inziens elk van de boeken een ander zwaartepunt gegeven en hierdoor worden ze herkenbaar en onontdekt met elkaar vervlochten. 

Met Droomuitzicht gidst Sarah Morgenthaler je via een uitdagende bergbeklimming, met humor, avontuur en spanning, door de ontluikende liefde van Easton en River.

awbruna

★★★★
Droomuitzicht nieuwTitel: Droomuitzicht | Serie: Moose Springs – deel 3 | Auteur: Sarah Morgenthaler | Uitgeverij: A.W. Bruna  | Categorie: Feelgoodromans  | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 368 pagina’s | ISBN13: 9789400513211 | Verkrijgbaar vanaf: juni 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 22-08-2021 | Prijs: €15,99 en e-book €9,49 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.