Pumpkin spice latte, with love


Pumpkin Spice Latte, With LoveRecensie Pumpkin spice latte, with love door Sheila Vermeulen:
Vriendschap, liefde, dromen en keuzes.

Ben en Alex hebben elkaar door hun studie rechten ontmoet en waren direct beste vrienden. Tijdens hun laatste studiejaar delen ze een woning en zijn ze vast van plan om zoveel mogelijk plezier uit dat jaar te persen.

2020 wordt echter totaal anders dan ze hadden gehoopt. De vriendin van Ben vertrekt naar het buitenland en feestjes zijn, net als naar college gaan, nagenoeg onmogelijk. Niet echt het ideale moment om je ouders te vertellen dat je helemaal geen advocaat wilt worden.

“Ben vroeg zich af of zijn vader ook uren had liggen woelen, terwijl hij de vlaag van woede die Ben bij zijn vrouw had ontketend probeerde te verwerken. Eén bekentenis te veel. Daar kwam het op neer.” – Sofie Broeckx

In een wereld waarin alles verandert, moeten oude dromen worden losgelaten en nieuwe dromen worden omarmd. Niets zal nog hetzelfde zijn.

Pumpkin spice latte, with love van Sofie Broeckx is een boek waarin feelgood en drama elkaar op een mooie en plezierige manier aanvullen en versterken.

Voor mij persoonlijk was Pumpkin spice latte, with love niet het soort verhaal dat me direct greep. Het begin vond ik net iets te beschrijvend aanvoelen om mezelf er al vanaf de eerste bladzijde in te verliezen. Maar al redelijk snel begon het me te raken en kon ik eigenlijk alleen nog maar blij zijn dat ik door was blijven lezen.

Het verhaal van Sofie Broeckx kent een kantelpunt waarop het meer de diepte in gaat en je niet meer loslaat. De auteur vertelt op aansprekende en aangrijpende wijze wat de twee vrienden bezighoudt. Ze geeft niet alleen ruimte aan problemen van alle tijd, maar ook aan de hindernissen die de pandemie met zich meebrengt. Zaken die onze aandacht verdienen en die, onder andere, door het verhaal van Alex en Ben misschien beter bespreekbaar kunnen worden gemaakt.

Ondanks de toevoeging van een aantal serieuze onderwerpen is Pumpkin spice latte, with love nog steeds een echt feelgood verhaal, waarin ook veel aandacht is voor het liefdesleven van de twee beste vrienden. Als lezer word je getrakteerd op een aantal heerlijke romantische momenten.

Pumpkin spice latte, with love is een sfeervol boek met leuke personages. Het is een feelgood verhaal met net dat beetje meer, waardoor het lekker onvoorspelbaar blijft. Dit boek van Sofie Broeckx krijgt 4 sterren van mij.

Books en Butterflies

★★★★
Pumpkin Spice Latte, With LoveTitel: Pumpkin spice latte, with love | Auteur: Sofie Broeckx | Uitgeverij: Books & Butterflies | Categorie: feelgoodromans | Verkrijgbaar als: e-book  | 337 pagina’s | ISBN13: 9789464208733 | Verkrijgbaar sinds: december 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 07-01-2022 | Prijs e-book: €6,99 | Bestellen

Bookbeat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.