Sugar Rush


Recensie Sugar Rush door Sheila Vermeulen:
Wie zit er achter de vier vuurrode enveloppen op zijn keukentafel.  

Als Leon uit zijn werk komt, vindt hij vier genummerde rode enveloppen op zijn keukentafel, zonder dat hij ook maar enig idee heeft hoe ze daar terecht zijn gekomen. Op elke envelop staat een tijd vermeld waarop deze mag worden opengemaakt.

Leon haalt zich van alles in zijn hoofd en vraagt zich af, of hij ze wel moet openen. Als hij de enveloppen nader bestudeert, ruikt hij echter iets bekends en daardoor besluit hij om het spel mee te spelen. Na de eerste boodschap begint hij zelfs een beetje te hopen dat de enveloppen afkomstig zijn van zijn geheime crush.

“En toch komt die geur me zo bekend voor. Ik ken hem, maar daar durf ik zelfs niet aan te denken. Hij doet me denken aan ….. De gedachte schiet me te binnen, en ik lach hardop. Wat een grap. Dit kan toch niet van haar zijn? Zij blijft eeuwig en altijd onbereikbaar voor me ….”-Sandra J. Paul

Maar zou de vrouw op wie hij al jaren stiekem een oogje heeft, hem een boodschap sturen die begint met: Ik heb zin in een Sugar Rush?

Sugar Rush is een kort feelgood verhaal van de hand van Sandra J. Paul, geschreven voor de e-book only uitgever Books & Butterflies.

In dit korte verhaal ontdekken we samen met Leon wie er achter de mysterieuze enveloppen zit en hoe deze in zijn huis zijn gekomen. Het gezaghebbende beroep van Leon en de vragen die daardoor bij hem opkomen, zorgen ervoor dat de enveloppen een extra mysterieus tintje krijgen.

Als ik niet al had geweten dat het om een feelgood verhaal ging, had het begin net zo goed de start van een spannende thriller kunnen zijn. Je wordt direct uitgenodigd om het verhaal in te stappen, omdat dit originele begin je gelijk nieuwsgierig maakt.

Het geringe aantal bladzijden maakt dat een auteur wat minder speelruimte heeft en al snel een punt moet maken met het verhaal. Hierdoor kwamen bepaalde acties en uitspraken van de personages wel wat te overhaast over. Maar verder bouwt Sandra J. Paul de weg naar de liefde, wat mij betreft, fijn op en vult ze deze met een beetje mysterie, wat onzekerheden en lekkere humor.

Sugar Rush van Sandra J. Paul is een zoet en kort feelgood-boek, waarin Leon langzaam begint te hopen dat de vrouw van zijn dromen ook voor hem valt. Dit smakelijke verhaal krijgt 3.5 sterren van mij.

★★★
Titel: Sugar Rush | Auteur: Sandra J. Paul | Uitgeverij: Books and Butterflies | Categorie: feelgoodromans | Verkrijgbaar als e-book | 39 pagina’s | ISBN13: 9781393721598 | Verkrijgbaar vanaf: 04-03-2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 05-03-2021 | Prijs: e-book €3,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.