Sweet home Carolina


Sweet Home CarolinaRecensie Sweet home Carolina door Sheila Vermeulen:
Ze wil de enige plek waar ze zich echt thuis voelt niet verliezen.

Elke dag gaat April samen met haar honden, en de honden van haar uitlaatservice, naar de plek waar ze zich echt vrij en thuis voelt. Het riante landgoed van haar grootouders. De plek waar ze is opgegroeid.

“Ze vergat bijna hoe ellendig ze zich voelde in de stad nu ze de vrijheid tegemoet reed. De aankomende paar uur hoefde ze zich nergens druk om te maken.” Olivia Hill en Debra Eliza Mane

Wanneer ze daar op een dag wordt weggestuurd door de knappe makelaar Austin, die beweert dat het landgoed verkocht zal worden door iemand die alleen bekend is als Z.W., weet ze dat ze alles zal doen om deze verkoop tegen te houden.

De verkoop dwarsbomen zou echter een stuk makkelijker zijn als die verrekte makelaar niet zo aantrekkelijk was. En wie is in hemelsnaam Z.W.?

Sweet Home Carolina van Olivia Hill en Debra Eliza Mane is een lekker onvervalst feelgood verhaal.

Dit verhaal van Olivia Hill en Debra Eliza Mane heeft de ideale ingrediënten om een feelgood liefhebber over te halen het boek op te pakken. Voor mij waren liefde, dieren, mooie natuur en leuke personages in ieder geval voldoende om te gaan lezen en er oprecht van te genieten.

Als je in gedachten met de personages mee over het landgoed loopt, voel je haast de vrijheid en kun je de geuren en de frisse lucht bijna ruiken. De auteurs laten je echt begrijpen waarom April zo gesteld is op het landgoed en waarom de stad haar zo beknelt.

Daarnaast is het ook niet zo moeilijk om je voor te stellen waarom April en Austin zich aangetrokken voelen tot elkaar. Het zijn gewoon ontzettend leuke personages, die beiden aan het woord komen in dit verhaal. De smeulende gedachten die ze hebben als ze bij elkaar in de buurt zijn, brengen een grote glimlach teweeg en voorzien hun gezamenlijke scènes van een duidelijk merkbare aantrekkingskracht.

Mede door de cover kwam Sweet Home Carolina van Olivia Hill en Debra Eliza Mane in mijn beleving in prachtige herfstkleuren voorbij, waardoor het aanvoelde als een heerlijk laat nazomers feelgood verhaal. Waarschijnlijk zullen die beelden bij iedereen verschillen. Maar dat is nu juist zo leuk aan lezen, iedereen kan iets anders voor zich zien zonder dat het verhaal zelf verandert. Dit fijne boek krijgt 4 sterren van mij.

dvp logo

★★★★
Sweet Home CarolinaTitel: Sweet Home Carolina | Auteur: Olivia Hill en Debra Eliza Mane | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: feelgoodromans | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 146 pagina’s | ISBN13: 9798201501846 | Verkrijgbaar vanaf: 18-10-2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 18-10-2021 | Prijs: e-book €3,99 | Bestellen

Luisterrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.