Wedden van wel?


Wedden van welRecensie Wedden van wel? door Sheila Vermeulen:
Spijt komt na de weddenschap!

Robine is tijdelijk even naar Nederland gekomen voor de verjaardag van haar vader, maar het liefst maakt ze gelijk weer rechtsomkeert naar Italië, waar haar leven een stuk eenvoudiger is. Haar tweelingbroer Sep mist haar en wil dolgraag dat ze niet teruggaat.

Ondanks dat Robine Sep net zoveel mist, wil ze niet blijven. Daarom bedenkt hij een weddenschap. Als het Robine lukt om zijn werkgever Jasper mee te nemen als date naar haar vaders feest, zal Sep niet moeilijk doen als ze haar onbezorgde leven in Italië weer oppakt.

“ ‘Jeetje,’ zucht ik en ik bekijk deze advocaat nog een keer van een afstandje. Type arrogant, bekakt, eersteklas gladjakker. De ijdelheid straalt ervan af. Hoe krijg ik die ooit mee naar een bijenboerderij.”-Vannessa Thuyns

Robine neemt de weddenschap aan en probeert de knappe en onbereikbare Jasper voor zich te winnen. Maar wat als ze Jasper steeds leuker gaat vinden?

Wedden van wel? van Vannessa Thuyns is een heerlijk feelgood verhaal met toffe personages en leuke verhaallijnen.

Wedden van wel? start vlak na Robine’s aankomst in Nederland en gaat gelijk lekker vlot van start. Met het omslaan van de bladzijden ontdek je waar het wringt tussen diverse personages en daardoor ontstaan er ook vragen. Vannessa Thuyns legt echter niet gelijk al haar kaarten op tafel, waardoor je blijft verlangen naar antwoorden en het boek maar moeilijk weg kunt leggen. Al snel bemerk je dat het niet enkel het romantische verhaal van twee tegenpolen is, maar ook een verhaal over ex-geliefden en familiebanden.

Vannessa Thuyns heeft niet alleen een lekkere vertelstijl, ze heeft ook nu weer personages uit haar pen laten vloeien die de moeite waard zijn om al lezend te leren kennen. Waarbij Marnix toch wel mijn topfavoriet is, omdat zijn karakter ontzettend grappige momenten in het verhaal brengt, maar daarnaast ook de grootste kwetsbare verrassing toevoegt. Hierdoor was het onmogelijk om hem niet in mijn hart te sluiten.

Als een boek is geschreven zoals Wedden van wel?, dan is het ontzettend fijn om je te laten meeslepen door de uitnodigende en geruststellende sfeer van een feelgood roman. De combinatie van vertrouwd en verrassend omhult je als een warme deken en zorgt dat je je onmiddellijk thuis voelt in het verhaal.

Wedden van wel? van Vannessa Thuyns is een feelgood verhaal dat je vasthoudt tot het moment dat je uitgelezen bent en je met een ontspannen en voldaan gevoel het boek kunt dichtslaan. Wedden van wel? krijgt 4.5 sterren van mij.
dvp logo

★★★★
Wedden van welTitel: Wedden van wel? | Auteur: Vannessa Thuyns | Uitgeverij: Dutch Venture Publishing | Categorie: Feelgoodromans  | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 300 pagina’s | ISBN13: 9789492585929 | Verkrijgbaar vanaf: 06-09-2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 06-09-2021 | Prijs: €17,95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.