De stem van je intuïtie – spirituele inzichtkaarten


Recensie De stem van je intuïtie – spirituele inzichtkaarten door Hannie van Grol:
Deze set kaarten bevat inspirerende boodschappen voor een antwoord op vragen die je hebt in je leven of problemen waar je mee worstelt. De set bestaat uit 40 losse kaarten met allemaal een woord erop in groot letterformaat. Eronder staat, in een kleiner letterformaat, een korte uitleg of een aandachtspunt voor het eerste woord.

Het doosje met de kaarten ziet er prachtig afgewerkt uit. De kleur is voor het grootste gedeelte blauw, een kleur die zeer spiritueel aandoet. Er staan ook meerdere veertjes op afgebeeld, net als op de achterkant van ieder kaartje. Een veer staat vaak symbool voor vrijheid of de behoefte aan vrijheid. Alleen al het vasthouden van de kaartjes geeft je een fijn gevoel. De tekst op de achterkant geeft aan dat intuïtie de verborgen kracht van je ziel is en dat het goed is te luisteren naar de stem van je ziel om zo een verbintenis aan te gaan met het Universum.

Aan de binnenkant van de deksel staat hoe om te gaan met de kaartenset. Belangrijk is het je hoofd leeg te maken tijdens het schudden van de kaartjes en je vervolgens te concentreren op de situatie waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben. Als je dat gedaan hebt, trek je een kaart. Laat de betekenis van de tekst goed tot je doordringen en laat je intuïtie je ingeven hoe dit van toepassing is op jouw leven. Ook is het mogelijk meerdere kaarten te trekken en daar een legging mee te doen. Je kunt vragen stellen over je verleden, het heden en de toekomst en daar drie kaarten voor trekken. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om met de kaartenset te werken. Ook kun je een kaart trekken aan het begin van de dag om een leidraad te hebben hoe de dag te beginnen en waarop te focussen.

En natuurlijk was toen het moment gekomen om er zelf wat mee te gaan doen. Ik heb een algemene vraag gesteld voor 2019 die voor iedereen een boodschap zou kunnen inhouden. De afgebeelde kaart geeft aan wat er uitkwam en wat voor iedereen van toepassing zou kunnen zijn. Een prachtige wens voor ons allemaal.

Foto: Hannie van grol – voorbeeldkaart

★★★★

Titel: De stem van je intuïtie – spirituele inzichtkaarten | Auteur: Christian Vandekerkhove | Deltas Centrale uitgeverij | Categorie: Lifestyle | Uitvoering: hardcover | 80 kaarten | ISBN13: 9789044752489 | Verkrijgbaar sinds: oktober 2018 |Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 02-01-2019 | Prijs: €14,95 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.