Hemelse Hond wijsheidkaarten


Hemelse hondWat kunnen we leren van onze trouwe en dappere viervoeters?

Honden staan over het algemeen bekend om hun onvoorwaardelijke liefde en trouw, en om hun speelse en vrolijke karakter. Natuurlijk hebben de verschillende rassen en individuele honden ook nog gewoon hun eigen persoonlijkheid. Dit alles biedt voldoende inspiratie voor de 62 wijsheidskaarten die in deze set te vinden zijn.

Dat Barb Horn en Randy Crutcher met Hemelse Hond een heel deck orakelkaarten rondom de hond hebben gemaakt, is niet alleen leuk, maar als je het bovenstaande in gedachten houdt, eigenlijk ook best logisch. Want wie kan ons beter begeleiden dan het dier dat zelf enorm leergierig en hulpvaardig is.

Hemelse Hond komt in een stevig doosje met een speels uiterlijk. Na het openen tref je als eerste een mooi en in kleur uitgevoerd boekje aan, waarin een van de eerste bladzijden al gelijk een glimlach op het gezicht van iedere hondenliefhebber zal toveren.

In het boekje wordt eerst duidelijk uitgelegd wat de kaarten voor je kunnen betekenen en hoe je ermee kunt werken. Niet iedereen zal alle methoden gebruiken, maar het is zeker de moeite waard om te kijken wat er mogelijk is en wat jou het beste ligt. De letters zijn een beetje aan de kleine kant, maar daardoor is het boekje wel lekker handzaam gebleven.

De 62 kaarten zijn redelijk groot, maar gelukkig nog net klein genoeg om te kunnen schudden. De illustraties zijn aansprekend en hartverwarmend. Deze zijn soms grappig, soms ontroerend en op andere kaarten weer vreselijk lief. Iedere kaart is duidelijk. Met een plaatje, een enkel trefwoord en een kleine uitleg geven ze je al voldoende informatie om over na te denken. In het boekje vind je dan per kaart de uitgebreide uitleg en wat handvatten.

Hemelse Hond van Barb Horn en Randy Crutcher is een ontzettend leuk en aansprekend deck. De kaarten en het begeleidende boekje zijn toegankelijk en geschikt voor iedereen die het fijn vindt om op deze manier wat hulp te krijgen bij een vraagstuk. Soms kan een kaart je net even anders naar iets laten kijken of ze kunnen je helpen om je gedachten op een rijtje te zetten. Stel je vraag en kijk met welk antwoord de honden komen.

a3 boeken
★★★★
Hemelse hondTitel: Hemels Hond wijsheidskaarten | Auteurs: Barb Horn en Randy Crutcher | Uitgeverij: A3 Boeken | Categorie: Spiritualiteit, orakel kaarten | Verkrijgbaar als: kaarten met boekje in kartonnen doos met deksel | 159 pagina’s en 62 kaarten | ISBN13: 9789491557521 | Verkrijgbaar sinds: april 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 17-07-2021 | Prijs: €29,50 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.