Kosmische Kat wijsheidskaarten


Kosmische katDe wijsheden van onze zelfstandige en eigengereide katten!

Na het werken met de Hemelse Hond wijsheidskaarten had ik tot mijn grote plezier nog een soortgelijk kaartendeck liggen om mijn vragen aan te stellen. Alleen stond deze keer niet de hond, maar de kat centraal. Dit deck heeft de toepasselijke naam Kosmische Kat wijsheidskaarten gekregen.

Aangezien ik mijn huis deel met een kat en een hond, was ik erg benieuwd of ik de duidelijke verschillen tussen deze twee diersoorten terug zou vinden in de kaarten. Er wordt tenslotte vaak gezegd dat de hond een baasje heeft en de kat personeel. Het was dan ook ontzettend leuk om te ontdekken dat beide decks een heel ander gevoel uitstralen.

Zelfzorg
“Geef jezelf nu aandacht en de juiste zorg en voeding, die je ook zou geven aan een dierlijke metgezel waarvan je houdt.” – Barb Horn en Randy Crutcher

De Kosmische Kat wijsheidskaarten zitten in een mooie verpakking en worden vergezeld van een, al even mooi, glanzend en in kleur uitgevoerd boekje, waar eveneens de afbeeldingen van de kaarten in terug te vinden zijn. Dat ook de achterkant van de kaarten fraai is afgewerkt, laat zien dat er veel aandacht aan de vormgeving is besteed.

Het kleine boekje staat boordevol informatie. Hierdoor zijn de letters wel wat aan de kleine kant, maar daar krijg je een hoop voor terug. Naast een uitgebreide uitleg per kaart vind je ook informatie over het gebruik van de kaarten, over het toevoegen van jouw energie en over de diverse leg- en gebruiksmogelijkheden.

De uitleg is fijn, maar wat ik zo leuk vind aan orakel- en wijsheidskaarten, is dat iedereen er direct mee aan de slag kan. Als je gewoon je gevoel volgt en je vraag stelt, dan doen de katten de rest. In de bij de gekozen kaart behorende uitleg geven ze, in al hun eerlijkheid en eigenzinnigheid, een indruk van de situatie en een mogelijk antwoord op de gestelde vraag.

De aantrekkelijk ogende Kosmische Kat wijsheidskaarten zorgen dat je zin krijgt om ze op te pakken en ermee te gaan werken. De kaarten van Barb Horn en Randy Crutcher zijn prettig in gebruik en weerspiegelen 60 facetten van de kat en het leven. Deze fijne set geef ik 4 sterren.

a3 boeken

★★★★
Kosmische katTitel: Kosmische Kat wijsheidskaarten | Auteurs: Barb Horn en Randy Crutcher | Uitgeverij: A3 Boeken | Categorie: orakel kaarten | Verkrijgbaar als: set van 60 kaarten met boekje in kartonnen doos met deksel | 154 pagina’s| ISBN13: 9789491557538 | Verkrijgbaar sinds: april 2021 | Recensent: Sheila Vermeulen | Datum recensie: 02-08-2021 | Prijs: €29,50 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.