Dageraad van het Nieuwe Licht


Dageraad van het Nieuwe LichtInzicht in deze turbulente tijden 

Dageraad van het Nieuwe Licht is het derde deel van de serie De boeken van Matthew, die in totaal uit vijf delen zal bestaan. In 1980 overlijdt Matthew Ward door een auto-ongeluk. Na 14 jaar krijgt zijn moeder Suzanne Ward contact met haar overleden zoon. Omdat zij helderhorend is, vangt zij zijn boodschappen op en deelt deze met de mensheid om een betere wereld te creëren. Dit lag al in hun zielenblauwdruk besloten.

Dit derde deel herhaalt en verdiept de boodschappen van Matthew uit de eerste twee delen. Door de herhalingen wordt eerder verstrekte kennis beter geïntegreerd en opgenomen. De onderwerpen die nieuw zijn in dit boek, worden deels door andere entiteiten dan Matthew doorgegeven. In dit boek spreekt God zelf via Suzanne Ward. En dan is het zinvol de beelden zoals we die kennen van een almachtige en barmhartige God, los te laten. Tevens wordt het verschil met De Schepper helder uitgelegd. Maar ook vanuit andere beschavingen komen er berichten door, zodat blijkt hoeveel hulp er voorradig is om de aarde van haar ondergang te redden.

De boodschap die uit alle berichten spreekt, is de verspreiding van het licht. Vanuit allerlei bronnen wordt eraan gewerkt om ons te ondersteunen in onze transformatie van de derde naar de vijfde dimensie. Ook wordt uitgelegd dat de invloed van de vrije wil bepalend is voor de snelheid waarmee die overgang bereikt wordt. De duistere krachten hebben daar veel negatieve invloed op, maar uiteindelijk zal het licht overwinnen. En wanneer dit zal zijn, is van heel veel factoren afhankelijk.

De bijzondere nieuwe onderwerpen die aan dit deel zijn toegevoegd, zijn echt een verrijking voor alle doorgevingen. Ze bieden troost en een vooruitzicht op tijden van licht en liefde. Focussen op het positieve ondersteunt het proces in hoge mate, angst geeft voeding aan de duisternis die ons van het licht verwijderd houdt.

Ook dit boek vereist aandacht om het te lezen, omdat het taalgebruik niet alledaags is. Maar door je te verdiepen in de boodschappen van Matthew ontstaat er een gevoel van verlichting en hoop op een betere toekomst. In deze tijd van agressie, haat, verdriet en ziekte hebben we behoefte aan een uitzicht op verandering. Dit boek geeft een steuntje in de rug om het geduld op te brengen om betere tijden te verwelkomen, waarin licht en liefde de boventoon voeren.

Obelisk nieuw

★★★★
Dageraad van het Nieuwe LichtTitel: Dageraad van het Nieuwe Licht | Auteur: Suzanne Ward | Uitgeverij: Obelisk | Categorie: Spiritualiteit, levensbeschouwing  | Verkrijgbaar als paperback | 240 pagina’s | ISBN13: 9789493071766 | Verkrijgbaar sinds: mei 2021 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 03-07-2021 | Prijs: €26,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.