Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk


De sleutels voor het herstel van het Paradijs op Aarde

Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk is het eerste deel van de serie De boeken van Matthew, die in totaal uit vijf delen zal bestaan. In 1980 overlijdt Matthew Ward door een auto-ongeluk. Na 14 jaar krijgt zijn moeder Suzanne Ward contact met haar overleden zoon. Omdat zij helderhorend is, vangt zij zijn boodschappen op en deelt deze met de mensheid om een betere wereld te creëren. Dit lag al in hun zielenblauwdruk besloten.

Het boek bespreekt veel onderwerpen die van wezenlijk belang zijn om de aarde te redden en haar bewoners te laten ascenderen (opstijgen naar een hoger bewustzijn) van de derde naar de vijfde dimensie. Op dit moment bevindt de aarde zich in een transformatieproces. Ontwikkelingen vinden snel plaats en de aarde staat er niet rooskleurig voor. Matthew vertelt dat er vanuit de hogere dimensies hulp klaarstaat om de wereld van de ondergang te redden. Wat daarbij van belang is, is om de angst niet te laten regeren, omdat angst de grootste voedingsbodem is voor de duistere machten, die proberen hun invloed op aarde steeds uit te breiden. Meer dan oorlogen, geweld en terrorisme zorgt angst voor een overwinning voor het duister. De tegenkracht is het licht, dat, hoe sterker het wordt, de aarde zal redden van de ondergang.

In het boek komen diverse thema’s aan de orde. Matthew vertelt over de hemel waar hij op dat moment verblijft, Nirvana genoemd. Ook komen er entiteiten uit zeer hoge beschavingen aan het woord, die nog extra informatie aan deze boodschappen toevoegen. Ook zeer actuele onderwerpen als vaccinaties, het klonen van mensen, mind control, verslavingen, orgaantransplantaties en nog veel meer worden in dit boek besproken.

Het boek bevat een schat aan informatie die ons kan helpen anders naar de aarde te kijken. Door de achtergrondinformatie die we via Matthew te horen krijgen, wordt uitgelegd wat de bestemming van de aarde is, hoe door kerkbestuurders en andere machthebbers de waarheid verdraaid is om het volk afhankelijk te maken van hen. Door ons te richten op het licht (en de liefde) worden de duistere machten, die gevoed worden door onze angst, steeds minder krachtig.

Bij het lezen van dit boek is het zaak de aandacht erbij te houden. De taal die gebruikt wordt, is niet alledaags. Achter in het boek is een verklarende woordenlijst opgenomen met een aantal begrippen die daar uitgelegd worden. Er wordt heel veel informatie gedeeld met de lezer. Soms is het noodzakelijk om een stuk tekst meer dan één keer te lezen om de inhoud helemaal in je op te kunnen nemen. Ook is het aan te raden het boek voor een tweede (en misschien derde) keer te lezen, omdat er telkens iets anders naar voren komt.

Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk is een spiritueel en zeker actueel boek dat uitzicht en hoop biedt voor deze tijd waarin zoveel verandert. Het is een aanrader voor iedereen die het voortbestaan van de aarde een warm hart toedraagt en daar ook nog handvatten voor aangereikt krijgt.
★★★★
Titel: Openbaringen voor een Nieuw Tijdperk | Subtitel: De sleutels voor het herstel van het Paradijs op Aarde |  Leesfragment | Auteur: Suzanne Ward | Serie: De boeken van Matthew – deel 1 | Uitgeverij: Obelisk boeken | Categorie: Spiritualiteit | Verkrijgbaar als: paperback | 199 pagina’s | ISBN13: 9789493071728 | Verkrijgbaar sinds: februari 2021 (herziende 1e druk) | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 24-03-2021 | Prijs: €25.99 | Bestellen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.