Tekens uit het universum


Tekens uit het universumLeer boodschappen ontvangen en begrijpen 

Tekens uit het universum laat meteen bij het eerste contact al een onuitwisbare indruk achter. Wat een prachtige hardcover met een sprankelende roze veer op de omslag! Het openslaan van dit boek versterkt deze eerste indruk meteen, want wat een schitterende lay-out met afbeeldingen van sterrenhemels en spirituele symbolen.

De inhoud van het boek stelt ook allerminst teleur, integendeel. In vijf delen geeft Mercedes Sharrocks een hartverwarmende uitleg over hoe er ontelbare hulpbronnen zijn in het universum die ons kunnen steunen als we de juiste vragen stellen en een open mind houden. De auteur adviseert om de tekst te lezen, de oefeningen te doen om te ervaren dat er kippenvelmomenten zullen komen waardoor je in ongeloof en verwondering achterblijft. Talloze voorbeelden laten zien wat er mogelijk is.

Mercedes Sharrocks is medium, intuïtief coach en spirituele schrijfster. Eerder verscheen van haar Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld, waarin ze de dood van haar dochter Olivia beschrijft en de ontwikkeling van haar spirituele gaven die hierna geactiveerd werden. Met dit boek biedt ze troost aan andere ouders die een kind verloren, er is nog altijd contact mogelijk als je maar openstaat voor de tekens van hen en ze ontvangt. Ontelbare voorbeelden uit haar eigen leven en dat van andere ouders laten zien dat er meer mogelijk is dan meestal aangenomen wordt.

In Tekens uit het universum gaat de auteur nog een stapje verder. Ze legt uit dat iedereen in staat is met deze methode wonderen te verrichten. Haar schrijfstijl is heel toegankelijk en inspirerend. Al lezend voel je de kracht van haar woorden van de bladzijden af spatten en word je meegesleept door haar enthousiasme en overtuigingskracht. Met de juiste instelling, zonder verwachtingen, maar ontvankelijk voor alles wat onmogelijk lijkt in deze rationele westerse wereld, worden we verrast door de talloze tekens die we vanuit het universum kunnen en mogen ontvangen.

Tekens uit het universum is een boek om stil van te worden, om van te genieten en om geïnspireerd door te raken. Door in eerste instantie deze methode te volgen creëer je je eigen tekens die je ontvangt uit het universum. Wat een verrijking is dit boek voor iedereen die openstaat voor magie, voor wonderen die we alleen maar hoeven te verwelkomen om zo ons leven te veraangenamen. Een boek dat voor iedereen aan te raden is, met dank aan Mercedes Sharrocks die ons bij de hand neemt om dit mogelijk te maken en ons leven te veraangenamen op een manier die je niet voor mogelijk houdt.

Vector

★★★★★
Tekens uit het omniversumTitel: Tekens uit het universum | Auteur: Mercedes Sharrocks | Uitgeverij Pumbo | Categorie: Spiritualiteit | Verkrijgbaar als hardcover | 240 pagina’s | ISBN13: 9789082005257 | Verkrijgbaar sinds: november 2021 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 21-12-2021 | Prijs: €21,99 | Bestellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.