Boodschappen van kinderen vanuit de spirituele wereld


Boodschappen van kinderen30 boodschappen voor families die een kind verloren hebben

Mercedes Sharrocks heeft in 2008 haar dochtertje verloren. Ze mocht maar vier maanden oud worden. Ze heeft alles wat er in die periode gebeurde, toen ze naast het bedje van Olivia zat, opgeschreven. Eigenlijk waren het vier korte boeken, maar uiteindelijk heeft ze die vier delen gebundeld en is dit boek eruit ontstaan. Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld bevat dan ook vier hoofdstukken: Hoe het begon, Boodschappen, Tekens en Hoe ga je verder? Met dit boek wil ze anderen inspireren om door te gaan met het leven na een verlies dat geen enkele ouder mee zou moeten maken. Ze beschrijft haar persoonlijke verhaal om anderen te laten zien dat er mogelijkheden zijn om hun leven weer op te pakken en ze geeft er de nodige handvatten voor.

Na het overlijden van haar dochtertje merkte Mercedes dat haar gevoeligheid enorm toe begon te nemen. Ze liet zich leiden door wat voorbij kwam en volgde cursussen, opleidingen en ontving readings om haar intuïtieve gaven verder te ontwikkelen en erop te durven vertrouwen. Verschillende ‘toevallige’ gebeurtenissen bewezen dat ze nog steeds in contact stond met Olivia. Haar dochtertje verblijft in de spirituele wereld, ontwikkelt zich daar verder en laat telkens opnieuw weten dat het goed gaat met haar. En die boodschappen bieden iedereen die ervoor open kan staan, een troost van ongekende grootte.

Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld geeft een handreiking om contact met de spirituele wereld te leggen. Aan de hand van voorbeelden, korte opdrachten en eigen ervaringen neemt de auteur de lezer aan de hand om contact te leggen met een overleden kind. Ze vertelt over haar eigen pijn, haar worstelingen en de hoopvolle tekens die ze mocht ontvangen. Bovendien vertelt ze ook verhalen van anderen en de ervaringen die zij op mochten doen. En de positieve wending die je leven dan kan nemen, gunt ze iedereen.

De prachtige hardcover in pasteltinten en het hart dat enigszins vaag afgebeeld staat tussen wolken en sterren, geeft al een gevoel van spiritualiteit. En als je het boek openslaat en je de afbeeldingen van sterrenhemels en kleine hartverwarmende illustraties tussen de teksten door ziet, wordt dat gevoel alleen maar versterkt. Ook de tekst is prettig leesbaar en heel toegankelijk en begrijpelijk beschreven. Haar motiverende en inspirerende manier van verwoorden kan voor veel mensen een hart onder de riem zijn. Ze geeft zovele manieren aan om contact te leggen met de spirituele wereld, dat er voor iedereen wel iets te vinden is. Ook voor diegenen die te maken krijgen met anderen die een kind verloren hebben en hulpverleners is dit een waardevol boek. Bovendien geeft de auteur op haar website http://www.mercedessharrocks.nl/resources nog meer tips en verhalen, waaronder twee inspirerende meditaties.

Mercedes Sharrocks heeft met Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld niet alleen haar eigen pijn van zich af willen schrijven, maar vooral heeft ze getracht anderen te helpen om ondanks het diepe pijnlijke verlies van een kind het leven weer op te pakken en weer zinvol verder te gaan. En dat is, zoals ze aangeeft, ook helend voor je kind in de spirituele wereld: ook de kinderen daar willen trots zijn op hun nabestaanden.

★★★★★
Boodschappen van kinderenTitel: Boodschappen van kinderen uit de spirituele wereld | Auteur: Mercedes Sharrocks | Uitgeverij: Olivia Publishing House | Categorie: Esoterie, rouwverwerking | Verkrijgbaar als hardcover | 210 pagina’s | ISBN13: 9789082005288 | Verkrijgbaar sinds: april 2020 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 17-10-2022 | Prijs: € 21,99 | Online te bestellen via: Bol.com, Bookspot en Bruna.

Vector

top in tweedehands esoterie boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.