Brug naar de 5e dimensie


Brug naar de 5de dimensieSnelweg naar autonomie, gezondheid en licht

In Brug naar de 5e dimensie geeft Daniëlle Stotijn richtlijnen hoe het zoeken naar en vinden van waarheid je vrijheid kan bieden. Belangrijk is het om je bewust te worden van alles wat er speelt in je leven, vooral je eigen proces aan te gaan en meester te worden over je eigen ontwaken en transformatie naar een nieuwe wereld in het licht, zoals ze in het voorwoord aangeeft.

In vier delen geeft ze uitleg wat van belang is en wat er nodig is om dit ontwaken te bereiken. Ieder proces van verandering begint met Bewustwording, daarna volgen Meesterschap, Ontwaken en Verlichting. Om te begrijpen wat er precies voor nodig is, gaat ze diep in op elk onderwerp. In korte hoofdstukken komen er veel begrippen voorbij, die soms niet en soms kort worden toegelicht. Degenen die al veel bereikt hebben op het gebied van bewustwording, zullen grote gedeeltes herkennen, maar voor anderen die net beginnen aan hun ‘ontwaken’, zal het te veel informatie zijn. Het is dan moeilijk de rode draad in het verhaal te ontdekken.

Brug naar de 5e dimensie is niet echt een samenhangend verhaal, een duidelijke verhaallijn is moeilijk te ontdekken. Veel van de tekst wordt ervaren als een opsomming van kennis, die het lastig maakt echt verdiept te blijven in het verhaal. Maar toch is het echt de moeite waard om door te lezen, omdat het boek een boodschap heeft, die voor iedereen van waarde kan zijn. De laatste twee delen in het boek zorgen voor meer diepgang en minder opsomming. Dan voel je dat er een snaar geraakt wordt, die resoneert met je eigen kern.

Er komen interessante onderwerpen aan bod in Brug naar de 5e dimensie, zoals inzicht krijgen in en grip krijgen op je emoties. Wat zijn overlevingsmechanismes en hoe ga je ze herkennen en veranderen? Het belang van de pijnappelklier wordt uitgelegd en ook wat meditatie kan bewerkstelligen. Om je hiertoe aan te zetten, beschrijft ze een toegankelijke methode die effectief kan zijn voor iedereen die nog zoekende is op dat gebied.

Brug naar de 5e dimensie beschrijft een interessant gegeven en biedt veel mogelijkheid tot het bereiken van onvoorwaardelijke liefde, de voorwaarde om over te gaan naar de 5e dimensie. Belangrijk is het de brug tussen Mind, Body en Spirit te helen. Mocht dit boek onvoldoende hulp en duidelijkheid bieden, dan is het altijd mogelijk haar eigen programma te volgen. Op de website http://www.houseofmastery.nl is hierover alle informatie te vinden. Maar alleen het verdiepen in dit boek geeft je al de nodige handvatten om zelf grote stappen te zetten op het pad naar bewustwording en ontwaken.

Obelisk nieuw

★★★
Brug naar de 5de dimensieTitel: Brug naar de 5e dimensie | Auteur: Daniëlle Stotijn | Uitgeverij: Obelisk Boeken | Categorie: Spiritualiteit | Verkrijgbaar als paperback | 216 pagina’s | ISBN13: 9789493071827 | Verkrijgbaar sinds: augustus 2021 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 09-11-2021 | Prijs: €25,99 | Online te bestellen via Obelisk en  Bol.com

top in tweedehands esoterie boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.