Praktisch handboek leverontgiftiging


Praktisch handboek leverontgiftigingHet complete programma om uw lichaam van binnenuit te zuiveren

Xandria Williams is naast biochemicus ook natuurgeneeskundige en voedingsdeskundige. Ze is werkzaam in Londen en heeft al veel gezondheidsboeken op haar naam weten te zetten.

In haar boek Leverontgifting legt ze haar lezers, direct in het eerste hoofdstuk, uit hoe belangrijk de lever is.

“Slechte voeding en dan verwachten dat u een volledig gezonde lever hebt, is net als verwachten dat u een prachtig huis kunt bouwen met slechte stenen”– Xandria Williams.

Leverontgifting is een praktisch hulpmiddel om zelfstandig te kunnen werken aan je gezondheid. Ideaal boek voor wie te kampen heeft met hoofdpijnklachten, langdurige vermoeidheid. Maar ook voor wie op een gezonde manier af wil vallen en voor wie last heeft van allergieën.

In het boek gaat Xandria Williams diep in op het belang van de juiste voeding en drank. Een groot deel is gereserveerd voor dit onderwerp. Van vele soorten groente en fruit wordt uitvoerig besproken wat de positieve werking is voor je lichaam. Ook vind je hier een overzicht van kruiden, supplementen en voedingsstoffen.

Wie last heeft van de schimmelinfectie candidiasis, zal veel baat hebben bij de lijst van voedingsmiddelen die je dan beter kunt vermijden.

Na een deel vol bruikbare informatie stuit je al bladerend als vanzelf op de recepten, met een uitgebreid 5 weken programma om je lever te ontgiften. De complete menu’s helpen je, mits je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen, door de weken heen.

Pas na alle direct in de praktijk bruikbare informatie stuit je op een meer wetenschappelijk deel voor wie daar belangstelling voor heeft. Hierin lees je meer over de anatomie en de exacte werking van de lever.

Als hekkensluiter vind je nog een hoofdstuk met veel voorkomende klachten die te maken kunnen hebben met de conditie van je lever.

Leverontgifting is een prettig boek voor wie serieus aan de slag wil voor een betere gezondheid. Het enige minpuntje was de soms wat belerende toon waarmee Xandria Williams haar lezers toespreekt. Een voorbeeld:

“Het probleem met het verwijderen van de galblaas als belangrijkste vorm van behandeling is, dat u niets gedaan hebt om de situatie die het oorspronkelijke probleem veroorzaakte te corrigeren. Het is een beetje als het wegdoen van de vuilnisbak omdat hij elke week vol zit met afval- u hebt daarmee het probleem van het afval zelf niet opgelost.” – Xandria Williams.

Toch is het boek Leverontgifting een boek dat ik zeker aan zou willen raden. Een fijn hulpmiddel waarmee je vrij gemakkelijk zelfstandig kunt werken aan een gezonder en fitter lichaam.

★★★★
Praktisch handboek leverontgiftigingTitel: Praktisch handboek leverontgiftiging | Auteur: Xandria Williams | Uitgeverij: Deltas | Categorie: gezondheid | Verkrijgbaar als: paperback | 228 pagina’s | ISBN13: 9789044764260 | Verkrijgbaar sinds: 15 februari 2023 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 27-02-2023 | Prijs: €29,95 | Online te bestellen via: Bol.com, Bookspot en Bruna.
Deltas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.