De wijsheid van het gouden pad


De wijsheid van het gouden padDe wet van aantrekking

Een mooi vormgegeven set orakelkaarten voor diverse leggingen. Gericht op universele energie met het idee dat alles al voor handen is. Deze set kaarten kan je helpen om dat wat je oprecht wenst aan te trekken. De kaarten kunnen je ook steun bieden wanneer je voor lastige keuzes staat of wanneer je even niet zo lekker in je vel zit.

Toni Carmine Salerno is de auteur achter diverse spirituele boeken en orakelkaarten. Daarnaast is hij een vrij bekende intuïtieve schilder. Een van de sets orakelkaarten van zijn hand is deze fraai vormgegeven set met als titel De wijsheid van het gouden pad.

De achterliggende gedachte van deze kaarten is dat we allemaal verbonden zijn met het universele, dit door de energie die door ons en alles wat leeft, stroomt. Deze kaarten stralen in elk geval een positieve, liefdevolle energie uit. De kaarten zijn bedoeld als hulpmiddel om je gemakkelijker in verbinding te brengen met de universele energie. Ze geven je als het ware kracht en zouden de wijsheid in jezelf kunnen versterken.

Iedere kaart uit deze set bevat een positieve boodschap en bevat diverse affirmaties die je kunnen helpen om de positieve gedachten te versterken. Dit doe je door ze met regelmaat te herhalen, dat kan hardop of in gedachten. Meer uitleg over affirmaties lees je in het bijgesloten boekje. De prachtige en zeer gedetailleerde kaarten zijn het werk van de Chinese kunstenaar Yuehui Tang. Wanneer je ze goed bekijkt, lijken de kaarten haast tot leven te komen. In elk geval zijn het stuk voor stuk pareltjes. In iedere kaart is een hoop tijd en energie gestoken. Ze tonen elk een specifieke symboliek, die bestaat uit meerdere lagen. Kijk wat je intuïtie je zegt. Ondersteuning nodig? In het boekje lees je ook alles over de betekenis achter elke kaart.

Verder valt in het boekje te lezen hoe je de kaarten kunt gebruiken voor diverse soorten leggingen, eenmaal bezig wijst alles zich eigenlijk vanzelf. De wijsheid van het gouden pad is een mooi cadeau aan jezelf, het geeft steun en kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Mooie set om dagelijks mee aan de slag te gaan.

★★★★★
De wijsheid van het gouden padTitel: De wijsheid van het gouden pad | Auteur: Toni Carmine Salerno | Uitgeverij: Deltas | Categorie: Spiritualiteit, kaart(spel)len | Verkrijgbaar als: kartonnen doosje met boekje en geïllustreerde kaarten | 112 pagina’s | ISBN13: 9789044740509 | Verkrijgbaar sinds: 20 april 2014 | Recensent: Sandra Hutchison | Datum recensie: 07-10-2022 | Prijs: €29,95 | Bestellen

Deltas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.