Gedachtekracht – E-Kwadraat


EkwadraatJouw gedachten creëren jouw werkelijkheid

De bijzondere cover laat een stralende hoofdletter E zien met de exponent 2, wat meteen de vraag oproept: hebben we hier met een wiskundige formule te maken? Maar de subtitel Jouw gedachten creëren jouw werkelijkheid helpt je snel uit de droom en meteen krijg je een idee wat je van de inhoud van E-kwadraat kunt verwachten. Pam Grout laat aan de hand van negen experimenten zien, dat ze hiermee niets te veel heeft gezegd. Bijna ieder experiment kun je binnen 48 uur uitvoeren en je zult verbaasd staan over het resultaat.  

Na een inleiding waarin ze duidelijk uitlegt dat er een veld vol oneindige mogelijkheden bestaat en dit ook staaft met allerlei bewijzen, gaat ze verder in op de experimenten die je voor jezelf kunt uitvoeren. In aansprekend taalgebruik, dat makkelijk en goed te volgen is, vertelt ze achtereenvolgens precies waar het om gaat bij die opdracht en welke je methode je moet volgen. Ook is er aan het eind van ieder hoofdstuk ruimte om voor jezelf aantekeningen te maken: wanneer je bent begonnen met de opdracht, wat je precies verwacht te bereiken en wanneer je dat voor elkaar wilt hebben.

E-Kwadraat leest als een trein. Er staan geen moeilijke woorden in of ingewikkelde termen. De theorie die de auteur uitlegt, lardeert ze met humoristische opmerkingen, waardoor je met een glimlach om je mond door blijft lezen en gretig wordt om de experimenten uit te gaan voeren en te ervaren hoe wij onszelf beperken in onze gedachtepatronen. Want je energieveld beïnvloed je zelf door jouw opgebouwde overtuigingen. Ook de voorbeelden die Pam Grout gebruikt, zijn inspirerend om te lezen.

Hoewel E-Kwadraat al in 2014 voor het eerst op de Nederlandse markt verscheen, is de inhoud nog steeds zeer actueel. En inmiddels is het boek in 2022 al toe aan de achtste druk. Het boek is bedoeld voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen door het veld van oneindige mogelijkheden aan te boren. Het opent perspectieven die je niet voor mogelijk houdt. De experimenten die je kunt uitvoeren, geven bijna allemaal binnen 48 uur een opmerkelijk resultaat te zien. Echt een boek dat je in één adem uitleest en waarin je ook nog ongekende bronnen aanboort. Een aanrader voor iedereen! 

★★★★★
EkwadraatTitel: Gedachtekracht-E-Kwadraat | Auteur: Pam Grout | Uitgeverij: AnkhHermes | Categorie: Persoonlijke ontwikkeling | Verkrijgbaar als paperback en e-book | 224 pagina’s | ISBN13: 9789020210866 | Verkrijgbaar sinds: augustus 2014 | Recensent: Hannie van Grol | Datum recensie: 07-01-23 | Prijs: € 16,50, e-book € 4,99 | Online te bestellen via Bol.com, Bookspot en Bruna.AnkhHermes logo

top in tweedehands esoterie boeken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.