New Adult


New Adult, ben je een Young Adult fan maar zijn deze boeken je net even wat te braaf en kun jij je niet meer vinden in de belevingswereld van de personages van de Young Adult boeken? Dan is New Adult vast het nieuwe genre voor je! Het New Adult genre is de Engelse benaming voor een categorie boeken, die gericht zijn op lezers van 16- tot 30-jarigen. Deze boeken zijn inhoudelijk ietwat complexer dan de Y.A. boeken. De N.A. hoofdpersonen hebben vaak te kampen met serieuze problemen. Dat maakt de boeken inhoudelijke de moeite waard en zijn soms zelfs best pittig, maar zware onderwerpen worden altijd gecombineerd met licht erotische liefdes-scènes. Scènes die met regelmaat in deze boeken voorbijkomen. Dankzij deze combinatie zijn het in de meeste gevallen heerlijke boeken die gemakkelijk weglezen.

New Adults zijn ideaal vleesvoer voor de oudere Young Adult-lezer die toe is aan iets nieuws, meer diversiteit. Boeken die wat volwassener zijn dan de Y.A. lezers. Boekenfans die het bovendien leuk vinden om te lezen over charismatische sexy mannen en dito vrouwen en hun liefdesperikelen. Maar je bent gewaarschuwd: deze boeken zijn erg verslavend. Dit is heerlijk leesvoer vol romantiek, verleiding en seksuele spanning. De hoofdpersonages zijn meestal tussen de 18 en de 25 jaar oud. Ze zijn slim, aantrekkelijk en studeren. En het leukste van alles? Liefde speelt een ontzettend grote rol in deze boeken! Wij hebben alvast de leukste New Adult boeken voor je op een rij gezet!

Benieuwd naar de New Adult boeken die onze recensenten lazen en waar ze enthousiast over waren? Klik op een van de onderstaande boekcovers om naar de recensie van het betreffende boek te gaan.

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.